35 PRISER TIL NÅ

Cleopatra Ink

Opprettet i 2014, Cleopatra Ink er et prisbelønnet tatovering- og Piercingstudio basert i Alanya, Tyrkia. Vi er for øyeblikket et av de største tatoveringsfirmaene i Europa.

Cleopatra Ink Awards

Våre artister er stolte av å inkludere kunst og sjel inn i tatoverings industrien. Grunnlegger Halil Ibrahim Karader, kjent av venner og klienter som Ibo, åpnet Cleopatra Ink i Alanya, bedriften vokste raskt og har nå utbredt seg til flere steder rundt i Europa. Vi elsker å tilby våre tjenester til verden, og vi er kjent i tatoverings industrien for jobbene vi har gjort for våre kunder. Det er ofte at kunder utenfor Tyrkia reiser hit bare for å jobbe med våre artister.

Selv om vi begynte på et enkelt sted i Alanya, tok det ikke lang tid før vi utvidet oss ut i Europa. Med flere avdelinger i Norge, Finland, Tyrkia og Istanbul, er Cleopatra Ink stolt over å kunne tilby premium tjenester til et klientell over hele verden.

Vi er stolt over å kunne tilby fantastiske tjenester og livsvarig kunst du vil ha med deg hvor enn du drar. Uansett om du er ute etter portretter, realistisk kunst, eller til og med arbeid inspirert av dine favoritt animasjoner, er våre artister spesialisert i alle former for kunst, og fokuserer på verdien av kundens ideer.

Cleopatra Ink opplevelsen er ulikt noe annet. På våres profesjonelle studio kan du nyte en trefylt aveny og ta med deg venner eller familie som kan være med deg på denne opplevelsen. Våres tatoveringer krever ofte flere besøk og flere timer, men vi bryr oss om å gjøre deg så komfortabel og behagelig som mulig. Artister hos Cleopatra Ink tar seg god tid for å sikre at din kunst er av beste kvalitet slik at du har en kvalitetstatovering i flere år fremover.

 

Cleopatra Ink Studio